Behandelaren

 

Richèlle Hodiamont

Richelle Hodiamont

Mijn naam is Richèlle Hodiamont. Ik ben geboren in 1984 en opgegroeid in Zuid Limburg. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg waar ik de opleiding Master Psychologie & Geestelijke Gezondheid heb gevolgd. Ik ben daarna gaan werken in een Blijf van m'n Lijf huis waar ik in contact kwam met vrouwen en kinderen met gevarieerde culturele achtergronden en verschillende problematieken.

Werken met mensen inspireert mij en ik voelde de behoefte om nóg meer diepgang te verweven in de hulpverlening die ik aan cliënten bied. Ik heb daarom de 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gevolgd. Ook heb ik de afgelopen jaren verschillende bijscholingen gevolgd om mijn kennis & vaardigheden te vergroten en up-to-date te houden; o.a. EMDR, familie-/tafelopstellingen, vroegkinderlijke traumatisering & persoonlijkheidsproblematiek, fasegerichte behandeling bij (complexe) PTSS.

In januari 2012 heb ik Praktijk RICH opgericht. In mijn hulpverlening vind ik het belangrijk dat deze past bij u als unieke persoon. In de praktijk blijkt dit doordat ik mijn therapie afstem op uw persoonlijke wensen en behoeften en deze aanpas aan u als uniek individu. Niet het behandelprotocol, maar U als persoon staat centraal. Uw eigen visie vind ik daarom heel belangrijk: uw betrokkenheid en feedback is daarom zeer waardevol om uw eigen proces te kunnen monitoren en waar nodig, bij te sturen. Het gaat immers om U!

Marly Sinke

Mijn naam is Marly Sinke. Ik ben opgegroeid in Brabant en uiteindelijk rond mijn 20e verhuisd naar het mooie Gorinchem. Ik heb een aantal jaar geleden mijn master in de Klinische Psychologie aan de universiteit van Tilburg behaald en heb daaropvolgend enkele jaren bij een vrijgevestigde psychologenpraktijk gewerkt als psycholoog en praktijkmanager. De afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingen binnen de Psychologie gevolgd: Cognitieve Gedragstherapie, Narcisme-opleiding en rTMS bij depressie.

Mijn omgeving omschrijft mij als warm, iemand die sterk in haar schoenen staat, authentiek en eerlijk. Cliënten geven vaak terug dat ik zonder oordeel kan luisteren, empathisch ben, positief en transparant. Ik vind het heel belangrijk dat jij je veilig voelt, wederzijds respect is hierin een belangrijk uitgangspunt.

Werken met mensen in combinatie met ondernemerschap vind ik het allermooiste wat
er is, dus ik vind het onwijs leuk om dit werk te mogen doen! Ik zou je graag willen begeleiden om zelf de regie over je leven terug te krijgen en beter te leren omgaan me de tegenslagen die het leven soms biedt. Om deze tegenslagen om te buigen naar lessen waar jij als mens van mag groeien! Hoe mooi is dat! Ik vind het belangrijk dat we kijken naar wat jouw behoeftes zijn in behandeling, want elk persoon is uniek en mooi op zijn of haar manier! 

 

Recente artikelen

Gastenboek
KOPP-OP! TRAINING VOOR KOPP-KINDEREN EN HUN OUDER(S).

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*

Bezoekadres:

PRAKTIJK RICH
Reeweg Oost 71
3312 CL, Dordrecht

Volg mij op :

facebook twitter  linkedin

Mijn laatste tweets

do, 18 jul, Praktijk RICH is van vrijdag 19 juli tot maandag 12 augustus gesloten. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie… https://t.co/pMbDUYbWCD - 34 days ago

do, 20 jun, Interessant artikel! https://t.co/5rgTDDWILZ - 61 days ago

zo, 24 feb, Bekijk deze vacature van Praktijk RICH https://t.co/w95xFQbB6h - 177 days ago

vr, 25 jan, De praktijk is van maandag 28 januari tot dinsdag 12 februari gesloten. - 207 days ago

do, 24 jan, Super interessante masterclass bijgewoond over trauma en persoonlijkheidsproblematiek, georganiseerd door CELEVT. - 208 days ago

vr, 11 jan, https://t.co/tJZsWgbTXZ - 221 days ago

ma, 07 jan, De leerzame & interessante workshop over narcisme & (o.a.) ouderverstoting speciaal voor jeugd-professionals is wee… https://t.co/7l4qtyLjlo - 225 days ago

vr, 21 dec, Praktijk RICH is gesloten van maandag 24 december 2018 tot woensdag 2 januari 2019. Aan iedereen een superfijne Ke… https://t.co/DGbujfGHev - 243 days ago

do, 20 dec, https://t.co/gS8OHJCzr5 - 244 days ago

vr, 09 nov, Mooi filmpje! Stop de vooroordelen! https://t.co/GE777Ous5J - 285 days ago

82 followers
Volg mij