Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Martha Vermolen zegt:

  Na 42 jaar ben ik weggevlucht van mijn man en gescheiden. Richèlle heeft mij goed op weg geholpen om een begin te maken met het verwerken van de door mij genomen stap. Ik heb geleerd van mijzelf te houden en hoe ik afstand houd van mijn ex.
  Richèlle is een meelevend persoon en kan zich goed verplaatsen in andermans gevoelens. Met haar professionaliteit leidt zij het gesprek in goede banen. Ik voel mij echt op mijn gemak bij haar.
  Ik wens iedereen die op welke manier dan ook te leiden heeft(gehad) van emotionele mishandeling veel sterkte op de weg terug naar jezelf.
  Lieve groeten, Martha

 2. Surfer zegt:

  Ik hoop ook dat je er ook terecht kunt als volwassene, want mijn ouders hebben alle grip op mijn leven omdat ik door mijn ziekte (lyme) afhankelijk ben geraakt en in de loop der tijd dat zo heeft ontwikkeld dat er nu misbruik van wordt gemaakt van de macht.

 3. Sandra zegt:

  Ik ben heel dankbaar dat ik Richelle heb mogen leren kennen, zij heeft mij heel goed geholpen…. Door haar goede manier van therapie ben ik in een korte tijd in positieve zin verandert. Ik probeer anders te kijken naar dingen in het leven en heb ook hele grote stappen gemaakt samen met Richelle. En daar is Richelle ook heel trots op. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en ben heel blij met het eindresultaat. Je bent echt een top persoon/mens/therapeute.

 4. Sabrine zegt:

  Iedereen die niet van een ouderwetse aanpak houdt waarbij je continu de vraag krijgt: “en wat voel je dan?” , “hoe voel je je daar dan bij?” raad ik Richèlle aan! Een frisse, jonge meid met een enorme bak ervaring weet op een heel eigen en prettige manier samen stappen vooruit te maken. Ik zocht eigenlijk een goede sparringspartner om o.a. verdriet een plaats te geven en om bepaalde levensvragen helder te krijgen (hoe ga ik met sommige vriendschappen om, hoe kan ik met bepaalde karakters ‘t beste omgaan privé/werk zodat het mij niet dagen bezighoudt, wat zijn mijn karaktereigenschappen en waarom worstel ik hier soms mee, etc). Voor mij precies wat ik zocht, geen diepgaande stoffige therapiesessies, maar waardevolle lessen in persoonsontwikkeling, vond ik bij Richèlle! Enorm bedankt voor al je hulp en handvatten!! Ik raad iedereen aan om gewoon eens met een 1e gesprek kennis te maken.

 5. anoniem zegt:

  Richelle heeft me in korte tijd geholpen met omgaan/bevestiging in een narcistische relatie met familieleden. Ze is erg empathisch, enthousiast, open en to the point in haar aanpak. Erg prettig om de vervelende eigenschappen/ ervaringen (van een relatie met) narcisten te kunnen delen. Ook van manieren van omgaan met narcisten weet Richelle je goed aan te sturen/bevestigen. Dankjewel!!

 6. anoniem zegt:

  Na de workshop “van het verdwenen zelf, van Iris Koops’, gevolgd te hebben, heb ik me vrij snel bij Richelle aangemeld voor individuele hulp om over mijn narcistische relatie heen te komen. Ik was erg beschadigd door deze relatie maar ook door andere relaties in mijn leven. Door de hulp die Richelle met gaf, de herkenbaarheid en haar aanpak kon ik alweer snel wat grip op mijn leven krijgen. Ik ben Richelle daar erg dankbaar voor. Ik wens haar dan ook al het goeds toe met het voortzetten van haar bedrijf!

 7. Anne zegt:

  Heb eerst veel gesurfd op internet en na lang zoeken heb ik je via het netwerk van Iris Koops gevonden. Heb er toen direct voor gekozen om een afspraak bij je te maken. Al bij het 1e intakegesprek voelde ik een opmerkelijke click, iets wat me normaal niet overkomt. Het is me dankzij jou gelukt om mijn perspectief op het leven anders te gaan ervaren. Richelle voor mij ben je een top-therapeut (geweest). Zit nu enorm “vast en zeker” in het zadel.

 8. Piet de Vries zegt:

  Op ons bedrijf hebben wij een leuke workshop gevolgd over communicatie en houding. Richelle heeft dat heel leuk begeleid en prima uitgelegd. Ik hoop dat Richelle zelf ook een leuke dag heeft gehad tussen allemaal chauffeurs in het noorden van het land. Weer eens wat anders, maar dat kan ze ook goed;-)

 9. Michael zegt:

  Om wat meer balans in mijn privé leven te krijgen en een betere relatie met mijn 10 jaar oude dochter heb ik contact gezocht met Richelle. Voor mij was het moeilijk om aan zo’n jonge therapeut mijn hele leven bloot te leggen. Maar Richelle wist mij in zeer korte tijd met goede tips, ontvankelijker te maken voor mij omgeving, waar mijn dochter een groot deel van uit maakt. Wat eerst trucjes leken, zijn welkome persoonlijke eigenschappen geworden en de relatie tussen mij en mijn dochter is erg verbeterd. Richelle is een goede therapeut en bovendien zeer sympathiek. Richelle, heel erg bedankt. Ik kan weer verder!

 10. Esther zegt:

  Met mijn depressieve klachten heb ik bij Praktijk Rich aangeklopt, Bij het intake- gesprek klikte het al heel snel tussen Richelle en mij. Dat was ook mijn stille wens bij mijn zoektocht naar hulp. Bij Richelle heb ik een behandeling ondergaan, waarbij een snelle oplossing is gevonden voor mijn problemen in het dagelijks leven. Als moeilijkheden op die manier minder overweldigend gemaakt worden, doet dit de klachten sterk verminderen. Ik heb snel weer het gevoel gekregen, dat ik zelf richting kan geven aan mijn eigen leven. Richelle bedankt!!!!!!

 11. René zegt:

  Na een donkere periode, zie ik dankzij Richèlle de toekomst weer zonnig in.
  De drempel was voor mij heel hoog om hulp te zoeken, maar doordat een kennis goede ervaringen had met Richèlle, heb ik tóch een afspraak gemaakt. Dit bleek een zeer goede keuze! Ik sta nu zeer positief in het leven en durf te leven! Mijn dank is groot, Richèlle heeft engelengeduld met mij gehad en dat was precies wat ik nodig had.

  Met vriendelijke groet, René

 12. Kimberly zegt:

  Meteen bij binnenkomst werd ik door Richelle met open armen ontvangen.
  Door haar open houding voelde ik mij vrij snel op mijn gemak en daardoor konden wij samen mijn doel bereiken.
  Nu na een half jaar denk ik met veel warmte terug aan onze gesprekken, haar oefeningen gebruik ik nog dagelijks.
  Ik sta door Richelle met een positieve houding in het leven!

 13. Ozlem zegt:

  Richelle heeft mij goed geholpen om iemand in mijn leven los te laten. Door verrassende oefeningen te doen waardoor ik de kern van de probleem kon aanpakken. Dat vond ik heel fijn, want ik kon beter naar mezelf kijken in de werkelijkheid. Met haar vragen prikkelde ze mij waardoor ik echt ging nadenken over mezelf en wat ik eigenlijk wilde. Dank aan Richelle

 14. Margo Riphagen zegt:

  Richelle heeft met mij gesprekken gevoerd en we hebben gesproken over zaken die voor mij op dat moment erg pittig waren. Richelle heeft een hele prettige en doelgerichte manier van werken. En daardoor kreeg ik inzicht in mezelf. Door haar manier van vragen stellen en naast mij meelopen, kwam ik op mijn eigen antwoorden. Heel fijn dus. MargoRecente artikelen

Gastenboek
KOPP-OP! TRAINING VOOR KOPP-KINDEREN EN HUN OUDER(S).

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*

Bezoekadres:

PRAKTIJK RICH
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW, Dordrecht

Volg mij op :

facebook twitter  linkedin

Mijn laatste tweets

Thu, 01 Jan, - 19917 days ago

followers
Volg mij